banner240
banner237
banner238

KARADENİZ'İN EN GÜZELİ YOMRA'YA YAPILIYOR

Sancak Mahallesi Liman Mevkii'nde yapım çalışmalarına devam ettikleri yürüyüş ve bisiklet yolunun sadece Yomra'ya değil, tüm Trabzon'a hizmet vereceğini kaydeden Bıyık, iki etap halinde yapımını sürdürdükleri yolun ilk etabını yaz aylarında hizmete açacaklarını söyledi. 

1. etapta çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Bıyık, "Bu alanda ağaçlandırma çalışmalarımıza da başlamış bulunuyoruz. Daha inşaat çalışmalarımızın devam etmesine rağmen insanlarımızın buraya akın etmesi ne kadar doğru bir hizmet yaptığımızı ortaya koyuyor. Yomra'mızın, herkesin kullanacağı bu tür sosyal alanlara çok ihtiyacı var. Bu tür çalışmalarla bu ihtiyacı karşılayacağımız gibi ilçemizi Doğu Karadeniz'in cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Eski hükümet konağı önünde bulunan palmiye ağaçlarını da yürüyüş ve bisiklet yolundaki ağaçlandırma alanına diktiklerini belirten Başkan Bıyık, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Yeni hükümet konağı inşaatı nedeniyle ilçemiz merkezinde bulunan palmiye ağaçlarının sökülmesi gerekiyor. Söküm işlemlerini özenle gerçekleştirip bu ağaçları da yürüyüş ve bisiklet yolundaki ağaçlandırma alanına diktik. Yol etrafında çok bir ağaçlandırma çalışması yapıyoruz.

Böylece, denizin kenarında yeşilliklerle donanmış bir yürüyüş ve bisiklet yolunu halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. İlk etabı yaz aylarında hizmete açmayı planlıyoruz. İkinci etabı da bir süre sonra tamamlayıp hizmete sunmayı amaçlıyoruz.  İmkanlarımızın son derece sınırlı olmasına rağmen kararlıyız, Yomra'mıza hakkı olan güzellikleri kazandıracağız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber