banner240
banner237
banner238

KÖSOĞLU-KÖSEOĞLU-KÖSE DERNEĞİNİN İLK GENEL KURULU YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan ve dernek çatısı altında toplanan Kösoğlu-Köseoğlu-Köse akrabasının Dernek Başkanlığına İbrahim Kösoğlu seçildi.

Köseoğlu-Köse-Kösoğlu Derneğinin ilk Genel kurul toplantısı İstanbul’da coşkulu bir katılım ile yapıldı. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bayburt, Van, Rize, Trabzon başta olmak üzere birçok şehirde bulunan Köseoğlu-Köse-Kösoğlu soyadını taşıyan ve soyadı değişik olsa da kendilerini Köseoğlu-Kösoğlu-Köse olarak bilen akrabaların dayanışması dikkat çekti. İlk kurucu Başkan Bayburt’tan İkram Köseoğlu’nun girişimleri ile kurulmaya başlayan Derneğin Başkanlığına ittifakla İkizdereli İbrahim Kösoğlu getirildi. Yeni Başkan İbrahim Kösoğlu’ Kalabalık bir akrabamızın katılımıyla gerçekleşen yeni yönetime yeni kanlar eklenerek daha güçlenerek ve büyümekteyiz. Yeni göreve gelen tüm soydaşlarımız ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ederim. Bu dernek ile akrabalarımızla haberleşmek isteriz. Kim nerede ne yapıyor, nerede kim var haberimiz olsun istiyoruz. Şunu biliyoruz ki yurdumuzun bugün en kalabalık akrabası Köse-Köseoğlu-Kösoğlu ailesidir. Derneğin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen kurucu Başkanımız İkram Köseoğlu ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum’ dedi.

Köseoğlu-Köse-Kösoğlu Ailesi Sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneğinin kurucu Başkanı Bayburtlu İkram Köseoğlu‘nun görevi devrettiği İkizdereli İbrahim Kösoğlu’nun yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden meydana geldi.

Başkan –İbrahim Kösoğlu

Başkan Yardımcıları-Erdoğan Köse, Ercan Bayram Köseoğlu, Mehmet Şerif Köseoğlu, Mehmet Akif Köse

Yönetim Kurulu Üyeleri

İbrahim Kösoğlu, Erdoğan Köse, Ercan Bayram Köseoğlu, Mehmet Akif Köse, Mehmet Şerif Köseoğlu, İsmail Köseoğlu, Arife Filiz Kösoğlu, Adem Köseoğlu, Ali Köseoğlu, Serkan Köse, Bayram Köseoğlu, Ergun Köse, Yasin Köse, Serkan Köse, Nezir Ali Kösoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

İhsan Kösoğlu,Ahmet Kösoğlu,Yusuf Kösoğlu,Aydın Köseoğlu,Hüseyin Kösoğlu,Barbaros Köse,Hayrettin Köse,Sefer Köse,Osman Kösoğlu,Hasan Kösoğlu,Halil Kösoğlu,Ömer Köse,Nezih Kösoğlu,Mehmet Ali Köse,Faruk Köseoğlu

Denetim Kurulu-İdris Köse, Ömer Kösoğlu, Habip Kösoğlu

Yedek Denetim Kurulu- Servet Köse, Coşkun Köse, Hasret Köse

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber