Yomra J Plaka Esnafından Muhsin Keleş’e Tam Destek.

Seçim çalışmaları başladı.

Halen Oda Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Başkan Muhsin Keleş Trabzon Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden aday olduğunu beyan etti.

Yomra Servis Araçları Odası Başkanı Adnan Aygün ile bir araya gelen Başkan Keleş Oda Başkanı Adnan Aygünden tam destek aldı.

Oda Başkan’ı Muhsin Keleş Başkanlığında geçen dört yılını basınla paylaştı.

Zor şartlarda devraldığımız Odamızın birçok sorununu Şoför esnafı ile elele vererek bir yerlere gelmesini sağladık.

Hepinizin bildiği gibi çok uzun bir Pandemi süreci yaşandı. Şoför esnafı zor durumda kaldı. Biz elimizdeki tüm argümanları devreye soktuk.

İyi ilişkilerle gerek Valilik, gerekse Belediyelerden destek aldık. Buradan Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi ki idealim Servis Araçları Odasına ait yeni bir yerleşim yeri almak.

Göreve geldiğimden bu yana Esnaf ve Müşteriler arasında herhangi bir adli vaka yaşanmadı. Araçlarımız son sistem olup, bir servis aracında ne bulunması gerekiyorsa hepsinde mevcut. Her aracımızda “Eğitimli Hostesimiz” bulunmaktadır. Bu hosteslerimiz öğrecinin güvenliğinden sorumlu olup ara, ara öğrencileri güvenlik ile ilgli bilgilendirmektedirler.

Plaka çalışmasında eski Ukome Kararında ki ücret nedeniyle daha yüksek ücret talep edildi.

Yönetim Kurulumuzun girişimleri sonucu Peşin ödemek isteyen esnafa 24binTl 12 ay taksitle 25binTl 24ay taksit isteyene 26TL olması sağlandı.

J Plaka tahsis katılım ücretlerinin ödemeleri 17 ay ertelenmesi sağlanmıştır.

J Plaka askı süresi uzatıldı. Odamızın temsil gücünün arttırılması yönünde daha geniş üyelerimizin de rahat edebileceği yeni bir yer kiralandı. İdealimiz kendi yerimizi almaktır.

Mesleki Yerelilik Belgesi.

Bu belge Bakanlık tarafında bin ila 1500TL arasında veriliyor idi yapmış olduğumuz görüşme sonucunda bu ücretin 200Tl indirilmesi sağlanmıştır.

En önemlisi S Plakadan J Playa geçişimiz olmuştur. Artık turist taşıyan veya yolcu taşıyan araçlarla, servis yapan araçlarla bizim araçlarımız rahatlıkla ayırt edilebilmektedir.

Tüm üyelerimizi Seçim günü sandığa davet ediyorum. Bana oy versinler veya vermesinler katılım ne kadar fazla olursa olsun bizim için daha iyidir. Yapamadıklarımız için değil dört yıla sığdıramadıklarımız için üyelerimden bir dört yıl daha istiyorum. Tüm üyelerime Teşekkür ederim.

Haber Cemal Yıldız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber