KUR'AN'I YAKAN KAFİR CEZASIZ MI KALACAK?

Önce, Türkiye Büyükelçiliği önünde Hz. Peygamber’e (s.a.s) yönelik hakaret içeren bir karikatür açtı bu kafir. Kur’an’ı yakacağını ilan ettiğinde, İsveç Dışişleri Bakanı “Kur’an yakılması ifade özgürlüğüne girer” diyerek saçmaladı. “Müslüman Türkler ve Kürtleri burada istemiyorum” diyen kafir, sonunda Türkiye Konsolosluğu önünde Kur'an-ı Kerim’i yaktı.

Müslümanlar olarak elbette tepki göstereceğiz, lanet okuyacağız, buğzedeceğiz. Çünkü elimizden ancak bu geliyor. Ancak, Devlet büyüklerimiz İsveç hükumetine hemen haddini bildirmelidir. İsveç’in Ankara Büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığı’na çağırılmasını Mil-Diyanet Sen olarak olumlu buluyoruz ama kutsal kitabımıza yapılan bu densizliğe seyirci kalan İsveç hükumetine karşı daha ciddi yaptırımların uygulanması gerektiğini ifade ediyoruz.

Mil-Diyanet Sen olarak, Kur’an’ı yakan bu alçak kafiri ve bu menfur eylemi adeta destekleyen İsveç hükumetini lanetliyoruz. Ayrıca, İsveç hükumetine, dans icat ettiklerinde yazdığı bir mektupla Fransa’ya 100 yıl dansı unutturan Kanuni Sultan Süleyman’ı hatırlatıyoruz.

Mil Diyanet Sen
Trabzon İl Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber