banner240
banner237
banner238

Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi spor meraklılarını bekliyor!

Bünyesinde biri kapalı olmak üzere dört adet Tenis Kortu, Çok Amaçlı Spor Salonu (voleybol, hentbol, basketbol), Yüzme Havuzu (yüzme, su topu) ve Fitness Salonu bulunan spor merkezi hem takım sporlarında, hem de bireysel sporlarda hizmet veriyor. Tüm branşlarda talep edenlere özel ders veriliyor.

“TÜM BRANŞLARDA ÖZEL DERS VERİLİYOR”

Spor kompleksinde incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, spor merkezinde bireysel sporlar ile takım sporlarında birçok spor branşının icra edildiğini söyledi. Spor kulüplerini ve spora ilgi duyan bütün vatandaşları spor kompleksinden yararlanmaya davet eden Başkan Genç, “Spor kenti Trabzon’da tesisimizin tadilat ve güçlendirme çalışmalarını tamamlayarak bir süre önce hizmete açtık. Şehrimizde faaliyet gösteren birçok spor kulübü çok cüzi miktarda para ödeyerek merkezimizden yararlanıyor. Spora meraklı, bu konuda kendini geliştirmek isteyen ve yeteneği olan herkes spor kompleksimizden istifade edebilir. Bütün branşlarda özel ders veriliyor. Çok modern ve profesyonel bir tesis. Spor ekipmanları ve antrenörleriyle profesyonel bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Trabzonumuzda spor altyapısının geliştirilmesi için tesisimizi önemli buluyorum. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız kendileri için uygun olan zamanlarda tesisimize gelerek sportif faaliyetlerde bulunabilirler.” şeklinde konuştu.

ÜCRET TARİFELERİ

Kapalı Tenis kortunun saati 40 TL, açık tenis kortlarının saati ise 30 TL. Çok Amaçlı Spor Salonu’ndan kulüpler 1 saate 100 TL, sivil vatandaşlar ise 1 saate 150 TL ödeyerek yararlanabiliyor. Havuza giriş ücreti siviller için 40 TL olarak belirlendi. Çarşamba 19.00-22.00 saatleri, pazar 09.00-12.00 saatleri arasında engelli ve şehit ailelerine ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Pazartesi 19.00-22.00, cumartesi ise 09.00-12.00 saatleri arasında kadınlar için giriş ücreti 20 TL. Özel yüzme derslerinin fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi.

Havuzun fitness bölümüne giriş ücreti günlük 30 TL, aylık 250 TL, 3 aylık 650 TL, 6 aylık 1000 TL, 1 yıllık 1600 TL olarak belirlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber