MİNİKLERDEN TAM İSABET

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 2022-2023 Eğitim Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullar arası yıldızlar dart il birinciliği müsabakaları 52 okuldan 208 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalar sonunda, kategorilerinde dereceye giren takımlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Trabzon’u temsil etmeye hak kazandı.

Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalar sonunda; kızlarda Trabzon Karakaya Ortaokulu birinci, Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Of Cumapazarı Ortaokulu üçüncü, Tonya Hoşarlı Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız Erkeklerde Trabzon Çukurçayır Ortaokulu birinci, Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ikinci, Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, Tonya Hoşarlı Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kupa törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, okullara başarı belgelerini, madalyalarını ve kupalarını takdim etti. İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu “Türkiye genelinde okul sporlarına katılımın en fazla olduğu illerden biri Trabzon. Katılımın yüksek olması bizi mutlu ediyor. Dereceye giren okulları, öğretmenleri ve sporcuları tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber