MİSAFİR ÖĞRENCİLER KAHVALTIDA BULUŞTU 

Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Afganistan, Eritre, Etiyopya, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, Kamerun, Kırgızistan, Moldova, Pakistan, Rusya, Sudan, Suriye, Ürdün, Yemen, Zambiya ve Zimbabve’den KTÜ ve Trabzon Üniversitesi’ne okumaya gelen kız öğrencilerle tanışma kahvaltısı düzenledi.  

Programda öğrencilere çay eşliğinde serpme kahvaltı ve Trabzon’un yöresel lezzeti kuymak ikram edildi. Fatih Aşıklar Parkı’nda düzenlenen tanışma kahvaltısı ile öğrenciler bir araya gelerek birbirleri ile tanışma fırsatı yakaladı. Kahvaltı programında konuşan Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Hanım Komisyonu Başkanı Yasemin Yüksel; “Böyle güzel bir ortamda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği olarak sadece kahvaltıda değil her zaman yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." dedi. Programın ardından İskender Paşa Camii’ni ziyaret eden öğrenciler hatıra fotoğrafları ile günü tamamladı. 

Programla alakalı açıklama yapan Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Yılmaz; “Final sınavlarının ardından kız öğrencilerimizin bir kısmıyla bu hafta sonunu değerlendirmek ve projelerimizi konuşmak istedik. İkinci programımıza katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Farklı ülkelerden Türkiye’ye ve Trabzon’a eğitim almak için gelen misafir öğrencilerimize mihmandarlık yapmak, samimiyet kurmak, her türlü sorunları ve ihtiyaçlarıyla uğraşmak için çalışıyoruz. Biz farklı renk ve dillerle bir millet olduğumuzu vurguluyor, Türkiye’nin kardeşliğini ve hoşgörüsünü öğrenci kardeşlerimize göstermeye çalışıyoruz.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber