banner240
banner237
banner238

BAŞKAN TURAN AKBULUT YENİ YÖNETİMDE

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde yapılan Genel Kurulda Güven Aksoy yeniden seçilirken ve Otomobilciler Derneği Başkanı Şoförler Turan Akbulut ‘da Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Pazar günü yapılan seçimde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif yönetim kuruluna seçilen Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Turan Akbulut’’ seçimli Genel Kurulunda Yönetim Kurulu üyesi olarak yeni dönemde görev aldım. Genel Kurula Katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Görev gereği ne gerekiyorsa çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi salonunda yapılan genel kurulda Başkan Güven Aksoy ile birlikte yeniden seçilen isimler şunlar.

Yönetim Kurulu Asil-Güven Aksoy, Davut Soykan, Alaeddin Turanlı, Yaşar Karaca, Turan Akbulut. Yedek Üyeler-Fatih Sultan Dilsiz, Muhammet Kazdal, İsmet Türüt, Orhan Köseoğlu, İzzet Günaydın. Denetim Kurulu-Asil-Ramazan Genç, Ali Balcı Yedek-Aytekin Kalender, Serkan Kar.

Bölge birliği temsilcileri; Güven Aksoy, Davut Soykan, Alâeddin Turanlı, Yaşar Karaca, Turan Akbulut-Yedek; Hacer Bursalı, Servet Hacıömeroğlu, Mustafa Kansızoğlu, Osman Karaali, Necati Dili.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber