“Nevruz tatili için İranlı turistleri Trabzon’a bekliyoruz”

İRAN BAŞKONSOLOSLUĞU YETKİLİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Turizm Komisyonunda yer alan meclis üyeleri ve Trabzon Turizm Konseyi uzmanlarının da yer aldığı toplantıda İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda, Mart ayındaki Nevruz tatilinde İranlı turistlerin Trabzon’a gelmesi için yapılabilecek etkinlikler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Çelebi, “Toplantıda ayrıca İran’daki turizm acentelerinin Trabzon’a getirilmesi konusunda planlama yapılması görüşüldü. Özellikle Tahran ve Tebriz’den charter uçak seferlerinin düzenlenmesi konusunda çalışma yapılacak. Bu yıl için planlama yetişmese bile gelecek yıl için bir ön hazırlık olacak. 21 Mart’taki Nevruz gününde Trabzon’da özel etkinlikler düzenlenmesi konusunda belediyelerle görüşeceğiz. Charter seferlerin yapılabilmesi halinde İranlı sanatçıların Trabzon’da çeşitli konserler vermesi için organizasyon yapılması da gündemde” diye konuştu.

İNDİRİM GÜNLERİ GENİŞ KAPSAMLI YAPILACAK

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, odanın organizasyonuyla Nevruz dönemlerinde yapılan indirim günlerinin bu yıl daha geniş kapsamlı hale getirilmesi için firmalarla görüşmeler yapılacağını da belirterek, “Trabzon konaklama ve alışveriş konularında çok fazla imkânlara sahip. Nevruz tatilinde çeşitli eğlence etkinlikleri de düzenlenmesini sağlamayı ve İranlı turistleri daha fazla şehrimize çekmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber