Ortahisar ilçesi pazarkapı Mahallesi  Yol Sorunu İsyan Ettirdi

Mahalle sakinlerinden Ender Topal yaptığı açıklamada bulunduğumuz sokakta belediye çalışma yapıp gitti farklı resmi kurumlar kazı yaptı gitti yaklaşık 3 yıldır sokak çamur içinde, yağmur yağınca çamur, güneşli havada toz pislik, telefonla defalarca belediye yetkililerini aramamıza rağmen sorunu çözemedik.  

Şehrin merkezi yeni Belediye binasının karşısındaki sokağımızın beton veya asfalt kaldırımlarımızın şehrimize yakışır bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Doğalgaz konusunda verilen sözler tutulmadı. Artık doğalgaz kullanmak istiyoruz. Kömür kokusundan camları açamıyoruz. Sahipsiz köpekler yüzünden büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bölgedeki tarihi eser yapılar kaderine terk edilmiş durumda yetkililerin daha duyarlı olmasını istiyoruz. Kundupoğlu Konağı onarıldı fakat diğer tarihi eser yapıların hali mahallemizde içler acısı durumda mahalleye gelen turistler büyük şaşkınlık yaşıyorlar sesimizi birileri duysun artık dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Seda 4 yıl önce

Pazarkapida tek çamurlu ve kazilip birakilmiş sokak orasi mi? Ruşen sokaği, haci arif hamam sokaği görmediniz heralde?? Ayrıca roportaji veren beyfendi sahipsiz köpekler falan demiş...o köpeklerin hepsi sahipli!!! Köpeklerin sahibi biziz...mahallede yaşayanlar ve esnaf...hepsi aşılı ve kısırlaştırılmış hayvanlar..kimseye zararları olmaz etmez...bu bey ve onun gibi düşünen kim varsa gitsin belediye baskaniyla görüşsün...bir de belediye baskani söylesin size o hayvanların evinin sokaklar olduğunu..belki anlarsiniz!! Virüs mirüs bile akıllandırmamış...hala dünyayı babanızın malı sanıyorsunuz...o köpekler bu mahallede yaşayacak..işte o kadar!!!



Günebakış Trabzon Haber