“Ortak amacımız şehrimizi ve ülkemizi ileriye taşımak”

Eğitimin, sanayileşmenin, ihracatın öneminin farkındayız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN KURUKIZ’DAN ZİYARET

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü. Kurukız, görevi nedeniyle Başkan Çelebi’yi tebrik ederek başarı dileklerini iletti. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de ilçelerle ilgili çeşitli projeleri olduğunu ve zaman içinde bunları uygulamaya koymayı planladıklarını vurgulayarak, “İlçelerin kapasitelerinin değerlendirilmesi için çalışacağız. Bu konuda belediyeler de en önemli ortaklarımız olacaktır” ifadesini kullandı.

TİCARET İL MÜDÜRÜ TİRYAKİ TTSO’DA

Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Tiryaki, il müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili TTSO yöneticilerine bilgi verdi ve görevlerinde başarılar diledi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Ticaret İl Müdürlüğü’nün özellikle denetim konularında önemli bir rolü olduğunu ifade ederek, “Trabzon gibi ticaret hayatının hareketli olduğu bir ilde sizlere de görevinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

“MESLEKİ EĞİTİMİ DESTEKLEMEK BİZİM İÇİN HAYATİ ÖNEMDE”

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cem Yakupoğlu ve beraberindekiler, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Çelebi, mesleği eğitimin her alanının Türkiye’nin ilerlemesi için önemli olduğunu ifade ederek, “Üretimin devam etmesi için ara eleman ihtiyacı her geçen gün artıyor. Bu anlamda meslek liselerinin önemi de ortadadır. Bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. Meslek liselerinden çıkan kalifiye elemanlar özellikle sanayinin büyük ihtiyacıdır. Ayrıca meslek lisesi öğrencilerinin girişimci olabilmesi için de gerekli eğitimlerin verilmesini sağlayacağız” dedi. Müdür Yakupoğlu da Başkan Çelebi’ye okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin yaptığı bir gemi hediye etti.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden KTÜ Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Aydoğan ve Dr. Öğr. Üyesi Gülmelek Doğanay, KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Vüsal Çelebi ve Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melis Savaş Tonyalı, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Üçüncü, Poyraz Denizcilik firmasından Uğur Şahintürk ile çeşitli kişi ve kurum temsilcileri çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber