Özer, turistlerin ülke için can suyu olduğunun altını çizdi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer son günlerde Trabzon’da Arap Turistler üzerinden yapılan karalama çalışmalarına tepki gösterdi.

Özer, turistlerin ülke için can suyu olduğunun altını çizdi

Özer, “Ülkemize, şehrimize döviz getiren Arap Turistleri eleştirenler keşke yollarında İhracatımızı taşıyan yabancı plakalı araçların çok olmasını eleştirseydi. Arap turistler döviz bırakırlarken yollarda gördüğünüz yabancı plaka araçlar hizmet ihracatından Ülkemize gelecek dövizi alıp götürüyorlar.

Herkes ne dediğini anlamalı şu an şehrimizde her otelin önünde yüzlerce tur otobüsü varken bu tarz tartışmalarla şehrimizin gündem olması yanlıştır” dedi.

 Özer, “Biz kimsenin dinine, diline, ırkına bakmıyoruz.

Bizim için öncelik insanlık.

Turist Arap’ta olur, Rus’ta olur, İngiliz, Fransız, Alman’da olur.

Onlar bizim misafirlerimiz.

Ülkemize döviz getiren Turistleri eleştiren grup keşke dediğim gibi ülkemizin milli lojistik sektörün yabancı plaka araçlar karşısındaki eşitsizlikler nedeniyle ezilmesini de eleştirseydi.

Keşke lojistik sektörümüze de destek olsaydı. İhracat taşımalarımızı orta Asya ülkelerine 2011 yılına kadar yüzde 90 Türk plakalı araçlar taşırken şimdi bu oran yüzde 40 yerli  yüzde 60 yabancı plakalı araçlar taşıyor.

Gelin bu kaybın nedenlerini tartışalım Türk plakalı araçların yaşadığı eşitsizlikleri tartışalım Ülkemize hizmet ihracatında gelecek dövizin neden gelmediğini  tartışalım ve gündem yapalım Ülkemiz kazansın Türk nakliye sektörü temsilcileri kazansın ülkemize katkı sağlayacak konuları tartışalım.  

Arap turistlere karşı karalama kampanyası ne şehrimize nede Ülkemize  katkı sağlamaz.

Buna şiddetle karşı çıkıyoruz” dedi.

Özer, turistlerin ülke için can suyu olduğunun altını çizdi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.