banner240
banner237
banner238

Pazar'da Turizm Toplantısında Gündem Havalimanı 

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yüksel Zaman Konferans Salonunda, havalimanının tamamlanmasıyla bölge turizmine yapacağı etkiler konuşuldu.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu’nun da katıldığı toplantıya; Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve bölgedeki  turizm işletmecilerinin temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır, havalimanının tamamlandığını ve yakında hizmete başlayacağını ifade ederek, turizmcilerin fikirlerini almak ve ticari potansiyeli değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu da yaptığı konuşmada, Pazar’da inşa edilen Rize Artvin Havalimanının büyük bir potansiyel olduğunun altını çizerek, yıllık 3 milyon insanın seyahat edeceğinin tahmin edildiğini anlattı. Alemdaroğlu, bölge kültürü ve turizm değerlerinin, havalimanının aktif olmasıyla bir anda öne çıkacağını ifade etti.

Toplantıda;   turizmin on iki aya yayılması  ve etkin tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi için il merkez ve ilçelerinde düzenlenecek paydaş toplantılarıyla çalışmaların yürütüleceği, projelerin geliştirileceği belirtildi.

Toplantıda, Bölge turizminin potansiyeli masaya yatırıldı. Her bir Turizm sektörü temsilcisinin söz aldığı ve düşüncelerini dile getirdiği, turizmde olması gerekenlerin tartışıldığı toplantıda, turizmin on iki aya yayılması  ve etkin tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi için il merkez ve ilçelerinde düzenlenecek paydaş toplantılarıyla çalışmaların yürütüleceği, projelerin geliştirileceği belirtildi. bundan sonra ortak akılla hareket edilmesi kararı alındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber