banner240
banner237
banner238

Pazar’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yüksel Zaman Konferans Salonunda yapılan toplantıda Pazar’da Kentsel Dönüşüm kapsamında yenilenecek olan bina ve dükkanların durumu konuşuldu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yüksel Zaman Konferans Salonunda yapılan toplantıda Pazar’da Kentsel Dönüşüm kapsamında yenilenecek olan bina ve dükkanların durumu konuşuldu.

Kentsel dönüşümde şu anda ne durumdayız?

Projeler yapıldı mı?

Konutların ve sahiplerinin durumu ne olacak

Binaları TOKİ mi yoksa Müteahhitler mi yapacak?

Bu ve buna benzer sorulara cevaplar verildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır’ın ev sahipliği yaptığı Toplantıya, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, İYİ Parti İlçe Başkanı Rahmi Biber, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, MHP İlçe Başkanı Bora Haberal, Pazarlı iş adamları ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı.

Zaman zaman heyecanlı anların yaşandığı toplantıda sırasıyla konuşmacı olarak, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa katıldı.

Konuşmacıların ilçenin KENTSEL DÖNÜŞÜM e olan ihtiyacı için neler söylediklerini merak ediyorsanız videoyu tıklayıp izleyebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber