Rektörümüz “Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu” Söyleşi Programına Katıldı

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde görev yapan akademisyenlerimizin, mezun oldukları liselerdeki öğrenciler ile buluşarak kariyer yolculuklarını anlattıkları “Akademik Personelimizden Liselerine Kariyer Yolculuğu” söyleşi programı devam ediyor.
Program çerçevesinde, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, 1979-1982 eğitim-öğretim yılında mezun olduğu Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geçekleştirilen programda, lise yıllarındaki anı ve deneyimlerini paylaşarak öğrencileri, KTÜ’de eğitim görmeye davet etti. 
Program sonunda, Okul Müdürü İdris DEMİREL ve Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet AŞKAR tarafından Rektörümüze, o yıllarda ismi Endüstri Meslek Lisesi olan okulda, öğrencilik yıllarında almış olduğu Teşekkür Belgesi’nin bir kopyası takdim edildi. 
Program sonrasında, Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve okul yönetimi tarafından Rektörümüze, nostaljik anlar yaşatılması güne damgasını vurdu. Okul Müdürü makamında ve 40 yıl hatırı sayılacak kahve eşliğinde gerçekleştirilen sohbette Rektörümüze, kendisi için hazırlanan; öğrencilik yıllarında almış olduğu Başarı Belgesi, hocalarının kanaat yazıları ve İlkokul ve Ortaokul Diploması sunuldu. Rektörümüz, okul yönetimini ve öğrencileri, 15-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Üniversitemiz Bilim, Sanat, Kültür Haftası’na davet etti. Program, okul önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber