banner240
banner237
banner238

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Anneler Günü Mesajı..

​​Ailenin temelini oluşturan annelerimiz; bizi bir arada tutan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplumun tesis edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu toplumlar annelerin eliyle şekillenir, millî manevi tüm değerlerimiz onlar ve yetiştirdikleri evlatlar ile nesilden nesille aktarılır.  

​Bizlere düşen, annelerimizin bu yüce ve karşılıksız sevgi ve hoşgörüsüne layık olmak, vatanına ve millî, manevi değerlerine bağlı olarak çalışmak; gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakmaktır. Yüklendiğimiz sorumlulukları, görevleri ifa ederken annelerimizin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız.

​Ömürlerini ailelerine vakfeden, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber