RİZE BELEDİYESİ LAHANAYA SAHİP ÇIKTI

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PROTOKOL MENSUPLARI ÖĞLEN YEMEĞİNDE KARALAHANA YEDİ RİZE ÇAYI İÇTİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Geçen gafta bir dergi tarafından en kötü 100 yemek arasında 7.sırada gösterilen Karalahana’ya Rize Belediyesi sahip çıkarak protokol mensuplarını Karalahanaya doyurdu.

Rize Belediyesi kurum yemekhanesinde, özellikle kış aylarında çokça tercih edilen yemekler arasında yer alan Lahana Çorbası Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve kurum müdürlerine ikram edildi. Lahana Çorbasının yörenin vazgeçilmez yemeklerinden olması ve Karadeniz’de tüketilmesinin yanı sıra, il dışında özellikle büyük şehirlerde de bulunan Karadeniz restoranlarının menülerinde yer aldığı ve birçok kesim tarafından da beğeniyle yenildiği bilinmektedir.

Kurum müdürlerinin de katılım sağladığı Lahana ikram sonrası Vali İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve beraberindeki heyet Belediye Başkanlığı makamına geçerek Rize Çay’ı içti.

RİZE BELEDİYESİ LAHANAYA SAHİP ÇIKTI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.