SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİR ARADAYIZ

İstişare toplantısına; AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Vekili Ömer Karabacak, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik ve Akçaabat’taki Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları katıldı.

İlçedeki çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelinde yapılan çalışmaları ve çalışmalarda gelinen son aşamaları anlattı. Başkan Ekim birlik, beraberlik ve ortak akılla hareket ederek Akçaabat’ı daha da ileri seviyelere taşımanın mümkün olabileceğini vurguladı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’la ilgili yatırımlar için Ankara’ya gittiğimizde bizlere destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, bizleri destekleyen kıymetli Bakanlarımıza, ilçemize yatırımları kazandırma noktasında bizlere yardımcı olan İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz, gönlünde Akçaabat sevdası yatan yurttaşlarız. Ortak gayemiz şehrimizi en ileri seviyeye taşımaktır. Belediye olarak yaptığımız çalışmalar neticelendiğinde Akçaabat; dışardan bakanların gıpta ettiği bir şehir olacak. Ortak gayemizi hayata geçirmek için gerek Sivil Toplum Kuruluşlarımızla gerek milletvekillerimizle gerekse ilgili bakanlıklarımızla canla başla çalışıyoruz. Burada bir araya gelmemizin amacı Akçaabat’ı konuşmak; Akçaabat’ı farklı açılardan ele alıp değerlendirmektir. Verimli bir toplantı geçirdiğimiz kanaatindeyim. Akçaabat’ın yararına olacak istişare toplantılarımızı rutin haline getirmek fayda teşkil edecektir. ” Dedi.

Akçaabat ile ilgili görüşlerin, önerilerin ele alındığı; taleplerin tek tek dinlenilerek not edildiği istişare toplantısında, buluşmaların periyodik hale getirileceği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber