CORA’NIN YOĞUN GÜNDEMİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan Plan ve Bütçe Komisyonu bir yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul çalışmaları bir yandan Trabzon’daki saha çalışmaları ve yurt dışı programlarıyla yoğun bir tempo içerisinde olan Milletvekili CORA, meclis gündeminden arda kalan zamanlarında Trabzon ile ilgili projeler ve yatırımlar ile ilgili bakanlıklar arasında mekik dokuyor. 

Vatandaşlardan aldığı talepleri ilgili kurumlara, Genel Müdürlere, Bakan ve Bakan Yardımcılarına ileten, taleplerin ve yatırımların takipçisi olan Milletvekili CORA, dün Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya YANIK’ı ziyaret etti.

Türkiye Romanya Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevini de yürüten CORA’nın Bakan ÇAVUŞOĞLU ziyaretinde güncel siyasi konular, Türkiye Romanya arasındaki ilişkilere yönelik değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca CORA, Almanya ziyaretindeki izlenimlerini ve Batı Avrupa Türklerinin yaşadığı sorunları aktardı.

Buradaki ziyaretin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya YANIK ziyaret edildi. Bu ziyarette AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU da yer aldı. Trabzon’la ilgili talepler iletildi.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Milletvekili CORA, “İnsani ve girişimci diplomasimizin mimarı, ülkemizin gururu, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU Beyi ziyaret ettik. Güncel siyasi konuları değerlendirdik. Dışişleri Bakanımıza Almanya ziyaretimizden izlenimlerimizi, Batı Avrupa Türklerinin yaşadığı sorunları aktardık. Ardından değerli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Derya YANIK hanımefendi ile görüştük. Şehrimizle ilgili taleplerimizi ilettik. İlgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber