‘SİZCE ERBAKAN’ KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI

Milli Görüş Hareketinin kurucusu ve lideri, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Necmeddin Erbakan’ın vefatının 10. yıl dönümünde anmak için Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak ‘Sizce Erbakan’ konulu kompozisyon yarışması düzenlediklerini hatırlatan Turhan, “Yarışmaya çok sayıda kompozisyon gönderildi. Konunun uzmanlarından oluşan jurimiz, bu eserleri titizlikle okudu, inceledi. Yapılan değerlendirme sonucunda üç eser dereceye layık görüldü. Buna göre, birinciliği ‘Erbakan’ın Yolu’ başlıklı kompozisyonla Elif Esen, ikinciliği ‘Erbakan’ başlıklı kompozisyonla Mehmet Şahintaş, üçüncülüğü ise ‘Hakkı ve Hakikati Savunan Adam: Necmettin Erbakan’ başlıklı kompozisyonla Nihat Malkoç kazandılar. 10 Mart Çarşamba günü online olarak düzenlediğimiz programla dereceye giren yarışmacılarımızı açıkladık. Daha sonra ilçe başkanlığımızda cep telefonu, drone ve akıllı saat ödüllerimizi teslim ettik. Bu vesileyle katılım gösteren yarışmacılarımızı, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen düzenleme komitesini ve jüri üyelerini tebrik ediyorum” dedi

“MUHTEREM HOCAMIZIN HATIRASINI VE FİKİRLERİNİ YAŞATACAĞIZ”

Yarışmaya gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve benzer etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceklerini dile getiren Turhan, şunları kaydetti:

“Amacımız, değeri her geçen gün daha iyi anlaşılan, yokluğu daha çok hissedilen, kendisine olan özlemin giderek arttığı Muhterem Hocamızı, insanlara tek bir kaynaktan anlatmak yerine, farkı farklı insanların gözünden Hocamızın nasıl görüldüğünü, nasıl anlaşıldığını görmek ve teşkilatımızla, halkımızla paylaşmak idi. Bu yönde bir nebze başarılı olabilmişsek ne mutlu bize. İnşallah, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince bundan sonra da değişik faaliyet ve programlarla Hocamızı anmayı, fikirlerini yaşatmayı sürdüreceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber