Söz konusu Trabzon olunca düşmanlığa başladılar kılavye kahramanları neden bu soruları başkalarına  sormuyorsunuz korkunuz neden acaba

Son 1 yılda Anadolu’yu karış karış gezerek yine tamamı bağışlarla karşılanan 40 bin bot ve montu 24 şehirde çocuklara dağıttıran İBB Başkanı İmamoğlu’nun yardımseverliğine ses çıkartmayan AK Partili İBB Meclis Üyelerinin, konu Trabzon olunca kışkırtıcı ifadelerle gündem yaratmaları da Trabzon düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.
ANADOLU’YA İTİRAZ YOK, TRABZON’A VAR!
Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri Anadolu coğrafyasını karış karış gezerek yoksul insanlarla çocukları sevindirmek için çalışma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun son 1 yılda tamamı bağışlarla karşılanan 40 bin adet bot ve mont dağıtımı gündem olmazken Trabzon’a yapılan desteğe odaklanılması oldukça manidar bulundu. Türkiye’nin tüm bölgelerinde Trabzon dışında 24 şehir gezerek 40 bin bot ve mont dağıtan İmamoğlu ve ekibinin dağıtımları, söz konusu Trabzon ve 18 ilçesine yapılan yardımlar olunca AK Partili İBB Meclis üyelerinin ilgisini çekti. Öyle ki AK Partili Meclis üyeleri Türkiye’de Amasya, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Karaman, Niğde, Giresun, Ordu, Çankırı, Tokat, Tunceli, Artvin, Hakkâri, Van, Şırnak, Diyarbakır, Ağrı, Kars, Ardahan, Şanlıurfa, Elazığ, Van, Bitlis ve İzmir’deki yardımlara ses çıkartmadı.
TRABZON DÜŞMANLIĞI BİTMİYOR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ramazan Bayramında Trabzon’da tamamı bağışlarla karşılanan alışveriş kartını dağıtması bir kısım Ak Partili siyasilerin Trabzon düşmanlığını ve Trabzon üzerinden Ekrem İmamoğlu’na ‘vurma’ gayretini bir kez daha gözler önüne serdi. Anadolu’da son 1 yılda Trabzon’daki gibi tamamı bağışlarla karşılanan 40 bin bot ve mont dağıtan İmamoğlu ve ekibinin bu destekleri ise Trabzon gibi karşılık görmedi. Yoksul insanlara yapılan bu destekler ilgi çekmezken, söz konusu Trabzon olunca tepki göstererek Trabzon düşmanlığı yapan, Başkan İmamoğlu’nu Trabzon üzerinden eleştirmek isteyenlere bu kez İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz katıldı. Eski Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya ile hısımlığı da bulunan Türkyılmaz’ın Trabzon’da yoksul insanlara verilen bayram hediyeleri ile ilgili, “İBB Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık Trabzon ziyaretinde İmamoğlu adına “sosyal yardım” dağıtıyor. Ve aileleri deşifre edecek şekilde nezaketsizce kişisel sayfasından paylaşıyor. İstanbul hiçbir zaman önceliğiniz olmadı ama bu kadarı da fazla!” sözleri Trabzon’daki yoksul insanlara yardım edilmesinden duyulan rahatsızlık olarak görüldü.

GÖKSU, TRABZON NEFRETİNİ BÖYLE KUSMUŞTU
Hatırlanacağı üzere Esenler Belediye Başkanı ve İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, 31 Mart'taki yerel seçimi Ekrem İmamoğlu'nun kazanması üzerine İmamoğlu hakkında ‘Pontus’ imasında bulunmuş, “Ne diyor Yunan medyası İstanbul’u Yunan kazandı. Bir dakika ya! Bu arkadaş nereli? CHP’nin adayı nereli? Hesap büyük olay büyük” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler Trabzonlu yurttaşların tepkisini çekmişti. Görünen o ki, İBB Ak Parti grubunda Tevfik Göksu ile başlayan Trabzon düşmanlığı olanca hızıyla devam ediyor.

BUYRUN KILAVYE KAHRAMANLARINI BU SORULARI NEDEN BAŞKALARINA SORMUYORSUNUZ MERAK KONUSU KORKUYORMUSUNUZ İŞTE SÖZDE KAHRAMANLARIN YAZDIKLARI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber