SÜRMEN PAYLAŞIM YAPTI ORTALIK KARIŞTI ACABA HANGİSİ YALAN SÖYLİYOR

İŞTE İŞADAMI SÜRMEN'İN PAYLAŞIMI ARDINDAN YAPILAN HABERİ

Sürmen'den Ankara Çıkarması

İş adamı Ayhan Sürmen bugünler Ankara'da yoğun siyasi görüşme trafiğinde.Deva Partisinin Kuruluş çalışmalarında bizzat bulunan,süreci Ankara'da temaslarda bulunarak geçiren Sürmen paylaşımıyla dikkatleri üstüne çekti.

Trabzon'un sevilen İş adamlarından Makine Mühendisi olan Ayhan Sürmen Kozmetik zinciri,restorant zincirileri,haber ajansının yanı sıra Makine Mühendisleri Odası Başkanlığıda yaparak
şehrin önde gelen insanlarından biri olmuştu.Siyasete atıldıkdan sonra Siyasete atıldıktan sonra 2002 genel seçimlerinde CHP milletvekili adayı 2012 Akp den Milletvekili aday ,adayı 2019 MHP den Ortahisar belediye başkan adayı şimdi ise deva Parti şimdi siyasete devam etme kararı aldı  Milletvekili adaylığı,Belediye başkanlığı aday adaylığı süreçlerinde de halkdan büyük destek gören Sürmen 'BU ŞEHİRE GÜNÜ GELİNCE ATILACAK BİR İMZA BORCUM VAR..!'
diyerek çıktığı siyaset arenasında bugünler Ali Babacan'ın önderliğinde kurulan Deva Partisi için Ankara'da çalışmalar yürüttüğü gelen haberler arasında.

Sürmen Ankara'da gerek Trabzon'lu hemşehirlileri,iş çevresi,sivil toplum kuruluşları ve siyasetçilerle bir çok temasda bulunarak Deva Partisi için çeşitli çalışmalar yapıyor.
sadece Ankara'da değil Trabzon'da da bir çok isime ulaşan Sürmen bir yandan da memleketinde ki yapılanmaya katkıda bulunuyor.Dün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sürmen
Deva Partisi'nin yeni genel merkezi'ni paylaşarak 'Yakında hizmete geçecek olan Genel merkez binası hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım tez vakitte iktidar partisinin genel merkezi olarak anılır inşallah' sözleriyle
duygularını paylaştı.

Bir Süredir Ankara'da bulunan Sürmen'in bu süreçte Deva Partisinde nasıl bir rol üstleneceği, genel merkez'de mi yoksa kendi memleketi olan Trabzon'da İl başkanı olarak mı görev alacağı bilinmiyor.
Deva Partisi Sürmen'den Ankara'da yararlanacağı kesin ama yeni bir parti olması sebebiyle Trabzon'da ki yapılanmada Trabzon'un evladı olan Ayhan Sürmen'den destek alacakları kesin.
Sürmen'in şehre olan 'İmza Borcu' nuda düşünürsek neden olmasın?

Karal Karadeniz Bölgesini Ben Kuracağım 
Mehmet Ali Babacan Liderliğinde kurulacak olan DEVA partisi merkez karar ve yönetim kurulu Üyesi ve Karadeniz teşkilatlanmasından sorumlu Hasan kara

Şu ana kadar hiç kimseye yetki vermedik Yepyeni gencecik bir ekip tasarlıyoruz, hata yapma lüksümüz ve ikinci bir şansımız yok İnce eleyip sık dokuyoruz dedi.

YEREL BİR HABER SİTESİNDE CIKAN HABERE GÖRE 

DEVA PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI O İSİM Mİ?

Birkaç günden bu yana soysal medyasında DEVA partisi saflarında siyaset yapacağını belirterek paylaşımlarda bulunan iş adamı Ayhan Sürmen en son DEVA Partisi’nin Ankara’da kullanacağı genel merkez binasının da fotoğrafını paylaştı.. 
Bu paylaşımları ile Sürmen’in, Trabzon il başkanı olacağına dair bir kanaat oluştu. Bizde Sürmen’i aradık… 
Trabzon’dan ayrıldığını Ankara’da yaşayacağını, Başkente kendine bir iş kurduğunu, eşinin de emekli olduğunu Trabzon ile resmi bağı kalmadığını belirterek, "Deva partisi Trabzon il başkanlığı gibi bir durum söz konusu değil" dedi…  
Peki Sürmen, DEVA partisinin yapacağı ilk seçimli genel kurulda partinin üst organlarında yer alır mı? Genel merkeze yakın isimlerle yaptığımız istişarede Sürmen ile görüştüklerini, onun geçmişini çok iyi bildiklerini fakat ona bir söz bir sorumluluk vermedikleri bilgisine ulaştık. 
Bu arada deva Trabzon mail adresi ile Sürmen adına geçilen mailden de böyle bir mail adresinden de genel merkezin haberi yokmuş.  Ve genel merkez bu olaya terbiye sınırlarını aşan bir durum olarak bakıyormuş.
Acaba bunu Sürmen’in kendisi mi oluşturdu yoksa birileri algı operasyonu mu yapıyor?. 
Bunuda önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Mail adresinin kim tarafından açıldığı Trabzon basınına kimlerin DEVA Partisi adına mail geçtiği ortaya çıkınca bu sırda çözülecek

İŞ ADAMI AYHAN SÜRMEN  SOSYAL MEDYASINDAN ( ZORUNLU AÇIKLAMA :) DİYEREK PAYLAŞIMINDA   O HABER SİTESİNİ YALANLADI

Sayın Ali Babacan’ın yeni kurduğu Deva Partisi’nin kuruluş başlangıcından beri takipçisiyim. Gerek duruşu gerekse siyasi söylemleri sebebiyle bende bu partinin oluşturduğu havaya katılarak destek vermek, istedim ve gönüllü neferlerinden biri olamaya karar verdim. Parti kayıdım için ise gerekli yasal başvurularda bulundum.

Parti yeni bir parti olduğu için destek amaçlı kendi sosyal medya hesabımdan ve siyasi resmi sayfamdan paylaşımlarda bulundum. Bunda bir sakınca görsem bende bir çok siyasi aktör gibi mevcut iktidardan korkar ‘BEKLE GÖR’ politikası içinde bir yapılanma ile görev beklerdim.
Sayfamda ki paylaşımlarım tamamen Deva Partisi’nin kendi içerikleri olup diğerleri de mevcut kendi demokrasi içerisinde ki görüşlerimdir. Tüm ülkede olduğu gibi Trabzon’umuzda da gönüllü hareketleri başlamış ve bu sayfa sağ olsun Trabzon da bir tek bizi gördüğü için paylaşımlarımızı kullanmıştır.
61saat sitesi bu paylaşım ve haberlerden yola çıkarak kendi siyasi sayfamdaki bannerı kullanarak hiç hoş olmayan bir üslup ile kendimin ‘Sanki görev almışım gibi’ bir örgütlemeye girdiğimi iddia etmiş ve bu hiç etik olmamıştır.

Söz konusu sayfa beni ve genel merkezi aradığını aldığı cevaplara rağmen yanıltıcı bir üslup ile olayı terbiye sınırlarına kadar dayandırması çok yakışıksızdır.
Bugün Ayhan Sürmen’in Trabzon’da böyle yakışıksız bir duruma ihtiyacı varımdır? Bu sorunun en iyi cevabını senelerce Ayhan Sürmen’in yanında olan 61saat çözüm ortağı yayın danışmanı Ali Savaş çok iyi bilir.
Ayhan Sürmen bu şehir e sayısız şube açmış farklı sektörlerde yüzlerce insana ekmek vermiş oda başkanlığı yapmış bir çok siyasi partinin destek taleplerine karşılık vermiş bir Trabzon sevdalısıdır.

 Şehirden ayrılma kararımın ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha kanıtlayan 61saat sitesine teşekkür ediyorum.

 Deva Partisi Merkez karar yönetim kurulu üyesi Musa malik Yıldırım  milyon’da bir ihtimal yok.                                              

 Deva Partisi Merkez karar yönetim kurulu üyesi Musa Malik Yıldırım Partimizin kuruluşun’da Bölgemiz ve ilimiz için daha henüz hiçbir isim belirlemedik hiçbir kimseyle görüşmedik Birkaç gündür sosyal medyada adı geçen Ayhan Sürmen ile ilgili hiç bir Görüşüp olmadı değil Trabzon il başkanlığına il veya ilçe yönetim kurulu üyeliğine dahil atanmasında milyonda bir ihtimal yoktur,Partimizde yakından veya uzaktan ilgisi yoktur dedi


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber