TARIM VE ORMAN BAKANI TARIM İÇİN HAKKARİDE

İSMET KÖSOĞLU

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Sayın Vahit Kirişci Hakkâri’de incelemede bulundu. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık ile birlikte İl merkezindeki esnafları ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar dilediler.

Caddede vatandaşlarla sohbet eden Bakan ve Vali birlikte çay içip sohbet ederek vatandaşların isteklerini dinlediler arım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Sayın Vahit Kirişci ve Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık, Hakkâri Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek tarımda yaşanan sorunlar ve çözüm yollarını tartıştılar. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Hükümet olarak çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Bakan Kirişçi’’ tarımda istihdam ve üretim olmalı ki dışarıya bağımlı kalmayalım, Hükümet olarak tarımın gelişmesi için daha fazla teşvik vermek istiyoruz’’ dedi.

Tarım ve Orman Bakan Prof. Dr. Sayın Vahit Kirişci eşi Hanife Kirişci, Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık Hafize Tosun ve İlyas Kılıç çiftinin düğün törenine katıldı. Çifti tebrik eden Bakan Kirişçi ve Vali İdris Akbıyık gençlerin düğününde davetlilerle birlikte halay çekti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber