İYİ'LER KÖPRÜBAŞI İLÇESİNDE HALKI DİNLEDİ

Örs, beraberinde İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İlçe Başkanı Aydın Sancak, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Köprübaşı'nda esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

MAZERET DEĞİL İCRAAT! 

Vatandaşların yaşadığı sorunları iktidarın görmezden geldiğini ifade eden Örs, "Enflasyon son yılların en yüksek seviyesinde. İktidarın akılcılıktan uzak ve izaha muhtaç ekonomi politikaları nedeniyle kimse önünü göremiyor. Herşey ayan beyan ortada iken Ak Parti, sorunu çözmek yerine mazeret üretmeye, büyüme ve kalkınma masalları anlatmaya devam ediyor. İktidar görmezden de gelse, duymasada veya algılarla örtbas etmeye çalışsa da  gerçek şu ki; ekonomi çok kötü durumda ve insanların dayanacak gücü kalmadı. Vatandaşın kazandığı yetmiyor,  borçla borç kapatmaya çalışıyor. Vatandaş mazeret değil, icraat istiyor." dedi. 

ESNAF ZOR DURUMDA 

Ak Parti'nin insanları yokluk ve yoksulluğa mahkum ettiğini belirten Milletvekili Hüseyin Örs, "Türkiye’de son yıllarda ekonomide ciddi manada bir tahribat yapıldığını görüyoruz. Esnaflarımız sıkıntıda. Ekonomi çökmüş durumda. Ekonominin çöktüğü yerde iş nasıl olsun ki? Ülke ekonomisi her geçen gün daha da kötüye gidiyor. İnsanların alım gücü yok, filesini dolduramıyor. Birileri gününü gün ederken, vatandaşlarımız günü kurtarmaya çalışıyor. Millet artık masal dinlemek istemiyor. Ekonomi, ışık saçan gözlerle düzelmez. Ekonomi, güven ister. Bu sebeple ülke; adil, liyakatli ve işin ehli olanlar tarafından yönetilmelidir. Ak Parti'nin ekonomide açtığı derin yaralar, insanlara şükredin demeyle ya da porsiyon küçültün demeyle kapanmaz. Yokluk ve yoksulluğa mahkum ettiğiniz bu millet, bu numaraları yemez." ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE ÇARESİZ DEĞİL 

Yapılacak ilk seçimde İYİ Parti'nin iktidar olacağını söyleyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "İktidarın yaratığı sorunlar ne kadar derin olursa olsun Türkiye çaresiz değildir. Ak Parti'nin yıktığı herşeyi İYİ Parti olarak biz inşa edeceğiz. Yerle bir edilen ekonomiyi biz düze çıkartacağız. Vatandaşlarımız İYİ Parti'yi ülkenin umudu olarak görüyor. Sandık geldiğinde bu millet iktidara gereken cevabı verecek, İYİ Parti iktidar olacaktır. Güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’ye, milletimizle, el ele, omuz omuza, hep beraber ulaşacağız." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber