Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulundan Şinik OSB’ye Ziyaret

Heyeti, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Bölge Sanayicileri Engin Kerimoğlu, Ahmet Muhcu, Turan Sancaktar ve OSB Bölge Müdürü İsmail Tatlıcı karşıladı.

Ziyarette konuşan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Kurtyemez, “Nitelikli iş gücü ülkemizin olduğu kadar ilimizin de en büyük problemlerinden biri. Nitelikli eleman konusunda yaşanan ciddi sıkıntılar ne yazık ki üretimi ve sanayinin işleyiş çarkını yavaşlatıyor. Bölge Sanayicilerimizin de bu konuda sorun yaşadığını biliyoruz ve çözümünün ise mesleki eğitimden geçtiğinin farkındayız.” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunarak, “Şinik Organize Sanayi Bölgemiz gerek altyapı gerekse tesisleşme bakımından her geçen gün gelişme kaydediyor. Mevcut tesislerimize ek olarak yeni tesislerin de kurulması yönünde çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

“YENİ PROJELER GELİŞTİRMELİ VE SORUNLARA HEP BİRLİKTE ÇÖZÜM ARAMALIYIZ.”

Nazik ev sahipliği için teşekkürlerini sunan Sakarya, “Bölge Sanayicileri olarak daha çok iletişim halinde olmalıyız. Bu sebeple Yönetim Kurulu olarak ilk ziyaretlerimizi bölgemizdeki diğer OSB’lere yapmak istedik. Bugünkü ziyaretimiz başlangıç olsun. OSB’ler olarak ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunup yeni projeler geliştirmeli ve sorunlara hep birlikte çözüm aramalıyız. Sizleri de OSB’mizde görmemekten memnuniyet duyacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber