banner240
banner237
banner238

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Anneler Günü etkinliği düzenledi

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği’nde Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe dernek başkanı Doç.Dr.Coşkun Erüz, Uluslararası EFIAP ünvanlı fotoğraf sanatçısı Elmas Cumcu, tarih öğretmeni Esin Saraçoğlu, İl Tarım ve Orman eski müdürlerinden Ali Çankaya ve davetliler katıldı.

Etkinlikte söz alan Tarım ve Orman eski il müdürü Çankaya bizleri 9 ay karnında, ömür boyu gönlünde taşıyan ve karşılıksız sevgisini hiç esirgemeyen annelerimizin Anneler Gününü kutladı.

Tarih Öğretmeni Esin Saraçoğlu her Mayıs ayının 2’inci Pazar gününün Anneler Günü olduğunu ve bu günün sevgi-saygı ile anıldığını ifade etti. Saraçoğlu, annenin sürekli özlem duyulan, varlığıyla gururlandığımız, yokluğunda hiç unutamadığımız, dünyanın en güvenli sığınağı, fedakarlık, sevgi, sabır ve güzelliğin en iyi tanımı olduğuna vurgu yaptı.

Uluslararası EFİAP ünvanlı fotoğraf sanatçısı Elmas Cumcu de düzenlenen etkinlikte ‘Tonyalı Kadınlar’ konulu bir fotoğraf sunumu yaptı. Cumcu’nun sunumunda, Tonyalı kadınların doğal yaşam şartları, onların dünyaya bakış açısı, meşakkatleri ve acıları sanatçının objektifinden davetlilere sunuldu. Etkinlikte ayrıca tüm dünyayı derinden etkileyen ve büyük yaralar açan deprem felaketinde kaybedilen anneler ve annesiz kalan evlatlar da unutulmadı.

Etkinliğin sonunda Dernek Başkanı Doç. Dr Coşkun Erüz ve yönetim kurulu üyesi Ali Çankaya tarafından Saraçoğlu ve Cumcu’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber