banner240
banner237
banner238

TTB’den açıklama

İstanbul’da bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen menfur saldırı ile ilgili açıklama yapan Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Eyyüp Ergan, “Bu saldırılarla halâ bir yere varacaklarını sananlar, geçmişten ders almamış, tarihi bilmeyen ve Türk Milleti’ni tanımayan alçaklardır” dedi.

Ergan yaptığı yazılı açıklamada, tarihin her döneminde Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine darbe vurmak isteyenlerin olduğuna, ancak bunların her daim en ağır cevabı aldıklarına işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de kendi çıkarlarına yönelik farklı hesapları olanların sadece Türk Milleti’ni değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin de bulunduğu coğrafyayı da hedef alarak, terör örgütlerini destekleyip, kullanarak yapmak ve varmak istedikleri hedef bellidir. O da bu coğrafyanın en büyük gücü, giderek de Dünya da söz sahipliği artan Türkiye’yi zaafa uğratmak, parçalamak ve yıkmaktır. Bu hedefin ve aşağılık planın sahipleri, Türk milleti tarafından kendilerine geçmişte verilen derslere rağmen emellerinden vazgeçmemektedirler. Ancak Türk Milleti, sahip olduğu Devleti ile bunlara en ağır cevabı birlik ve bütünlük içinde geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da vermeye devam edecektir.

Bu maşalar ile onların arkasındaki güç sahipleri her daim hüsrana uğrayacaklardır. Bu vesile ile menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber