TTSO’da Trabzon için katma değer yaratacak projeler görüşülüyor

Trabzon’a katma değer yaratacak, ortak yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarede bulunuyor.

OF TSO’DAN ZİYARET

Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Of TSO heyeti, yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti. Saral, “TTSO’nun projelerine Of TSO olarak her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

VAKIFBANK BÖLGE MÜDÜRÜ ÇEBİ’DEN ZİYARET

Vakıfbank Bölge Müdürü Ömer Çebi ve beraberindekiler, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Çelebi, Çebi ile iş dünyasının finansmana ulaşımı ve çeşitli bankacılık ürünlerinin TTSO üyelerine avantajlı kullandırılmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MEDİCALPARK YILDIZLI HASTANESİNDEN ZİYARET

Medicalpark Yıldızlı Hastanesi Başhekimi Op Dr. Ahmet Çubukçu ve Genel Müdür Abdullah Cantürk, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve kurul üyelerini ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

TSGİAD İLE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Adem Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Adem Kahraman, TSGİAD olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Çelebi, şehirdeki tüm iş dünyası ile ortak çalışmalar yapmayı arzuladıklarını vurgulayarak ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette ayrıca ortak yapılması planlanan projelerle ilgili istişarede bulunuldu.

“TRABZON SOFRASI” PROJESİNE DESTEK

Trabzon Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Er, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Başkan Er, Trabzon’un yöresel lezzetlerinin sunulacağı Trabzon Sofrası isimli bir proje planladıklarını belirterek, bu konuda destek beklediklerini söyledi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de gastronomi turizminde önemli çalışmalar yapmak istediklerini belirterek, bu yöndeki projelere destek olmaktan mutluluk duyacaklarını vurguladı.

“ÜNİVERSİTENİN HER BÖLÜMÜNDEN YAPILACAK KATKILARA AÇIĞIZ”

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Doğan ve beraberindeki öğretim üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Doğan, iş dünyasının mühendislik dalının yanı sıra sosyal dallarda eğitim gören öğrencilerle de ortak çalışmalar yapabilmesi için çeşitli projeleri olduğunu ve bu konuda TTSO ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de, iş dünyası olarak üniversitenin her bölümünden yapılacak katkılara açık olduklarını belirtti.

“KOSGEB DESTEKLERİ İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ”

KOSGEB Trabzon Müdürü Muhammet Mustafa Kurt, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Çelebi, KOSGEB desteklerinin iş dünyası için önemli olduğunu vurgulayarak, birçok KOBİ’nin KOSGEB’den alının destekler sayesinde işlerini büyüttüğünü, bu desteklerin devam etmesinin üretim, istihdam ve ihracat için önemli olduğunu söyledi.

KORKMAZ’DAN TTSO’YA ZİYARET

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Korkmaz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Korkmaz, Başkan Erkut Çelebi ve yetkili kurullara seçilenlere başarı dileklerini iletti.

TEKNOKENT GENEL MÜDÜRÜ ODABAŞI’DAN ZİYARET

Trabzon Teknokent Genel Müdürü Gürbüz Odabaşı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Odabaşı, Teknokent’in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, AR-GE projesi yürütecek kişi, kurum ve kuruluşları Teknokent bünyesine beklediklerini vurguladı.

SAADET PARTİSİNDEN ZİYARET

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO’yu ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve kurul üyeleriyle görüştü. Şahintaş, 11 Aralık 2022 tarihinde il kongresi yapacaklarını belirterek, kongre davetiyesini takdim etti.

DHA’DAN ZİYARET

Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bölge Müdürü Muhammet Kaçar ve çalışma arkadaşları, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Çelebi, Trabzon’un yerel ve ulusal basın anlamında güçlü olduğunu belirterek, tüm medya mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

TTSO yönetimine ziyarette bulunan çeşitli kişi ve kuruluşlar, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber