Vali Ustaoğlu Beşikdüzü’nde İncelemelerde Bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek burada faaliyet gösteren firmaları yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı. .  Vali İsmail Ustaoğlu’na Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve diğer ilgililer katıldı.

Organize Sanayi Bölgesinin ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, inşaatı tamamlanan ve önümüzdeki eğitim sezonunda faaliyete geçecek olan Beşikdüzü Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yurt binasında incelemelerde bulundu.

Sonrasında  Vali  Ustaoğlu, Beşikdüzü Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Cevdet Ertürkmen’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yapan Vali Ustaoğlu “İlimizin sanayisinin gelişmesinde etkili olan Organize Sanayi Bölgelerimizin aktif çalışmalarını sürdürmesi için devletimiz girişimcilerimize her türlü desteği vermektedir. Sanayimizin gelişmesi ilimizde ve ülkemizde istihdamın ve refah düzeyini artması bakımından çok önemli.  İlimizin sanayi ve ekonomisinde önemli yeri olan  Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgemizin üretimlerinin daha da artması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ şeklinde konuştu.

Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Beşikdüzü Belediyesi tarafından  2017 yılında hizmet vermeye başlayan Trabzon’un ilk teleferiği ile seyahat etti.  Beşikdağı’nda yapım aşamasında olan tesisler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber