banner240
banner237
banner238

VATANDAŞ İSYANDA BİZİM SORUNLARIMIZA KİM CARE BULACAK VERİLEN SÖZLER TUTULSUN ARTIK

Akime ve Cimere defalarca yazı yazmama rağmen bir netice alamadım.

BOTAŞ aradım onlar ana hattı Şana mevkiine getirdiklerini bundan sonraki işi Aksanın yapacağını söylediler.

Bunun neticesinde Aksa ile irtibata geçtim yıl 2021 planlama yaptıklarını Yomra Sancak Mahallesine 2022 yılında tedariki gerçekleştireceklerini söylediler.

Hala daha bir arpa boyu yol alınmadı.

Şana deresinin altından geçerek Dedeman Otel kadar geldiği o hattın yoldan altının o hattan besleneceğini ve Yomra Hükümet Caddesinde Shell ve Yomra deresi arasındaki hattın döşemesi devam ederken müteahhidin işi bıraktığı kalan işin belediyenin açıklamasına bakılırsa taşeron firma tarafından devam ettirildiği yol ve yoldan üstüne ise Şana Deresinden itibaren Yomra Sancak Mahallesine doğru dere kenarında Zengin soyadı ile anılan bir kabile tarafından müsaade edilmediği yönünde görüşler ortada dolaşmaktadır.

Dolayısıyla önceleri Kaşüstü  mevkiinde  ilk doğalgaz döşemesi  yapan firmanın caydırılması için bazı girişimlerin olduğu halk arasında dolaşmakla birlikte acaba aynı senaryonun Yomra Merkez içinde mi uygulandığı konusunda şüphe duymaktayım.

Sayın Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Bey gerek Trabzon ve Ankara da Enerji Bakanı ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile sorunların aşıldığı iki müteahhidin bu işe başlayacağı yönünde beyanatlar ortada iken bir aksanın bu işi ağırdan almasına bir mana veremiyorum.

Enerji Bakanlığı nezdinde kanunun gündeme getirilip bir an önce başlatılıp hızlı bir şekilde sürdürülmesi için devreye girmesi gerekmez mi.  Kaldı ki özel bir şirketin bakanın sözünü yerlere sererek duyarsız davranması seçimde ne derece etki yapacağını düşünmüyorlar mı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber