Ak Parti Trabzon Miiletvekili CORA Irkçı Yunan Vekile Büyük Tepki Gösterdi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Brüksel’de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda Türk bayrağını yırtma küstahlığını gösteren ırkçı Yunan milletvekilli Loannis Lagos’a büyük tepki gösterdi.

Cora sosyal medya hesabından gönderdiği mesajda, “Bayrağımız onurumuzdur, şerefimizdir, namusumuzdur. O’na el uzatmak kimsenin haddi değildir. Irkçı Yunan Milletvekili Loannis Lagos da yaptığı küstahlığın bedelini ödemelidir. Avrupa Parlementosu da (AP) bu provokatör için gereğini yapmalıdır” dedi.

Vekile büyük tepki

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Brüksel’de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda Türk bayrağını yırtma küstahlığını gösteren ırkçı Yunan milletvekilli Loannis Lagos’a büyük tepki gösterdi. Cora sosyal medya hesabından gönderdiği mesajda, “Bayrağımız onurumuzdur, şerefimizdir, namusumuzdur. O’na el uzatmak kimsenin haddi değildir. Irkçı Yunan Milletvekili Loannis Lagos da yaptığı küstahlığın bedelini ödemelidir. Avrupa Parlementosu da (AP) bu provokatör için gereğini yapmalıdır” dedi.

Ak Parti Trabzon Miiletvekili CORA Irkçı Yunan Vekile Büyük Tepki Gösterdi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.