banner240
banner237
banner238

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Trabzon Arsin OSB’de

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Ali Baştürk ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı karşıladı.

Ziyaret sıranda ilk olarak söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Organize Sanayi Bölgesi hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. Çelebi, Arsin OSB de üretilen ürün ve hizmetler, ihracat ve ithalat kalemleri, ihracat miktarı, bölgede çalışan kişi sayısı, bölgenin altyapı ve üst yapı hizmetleri gibi bilgileri aktarırken dost ve kardeş ülke Endonezya ile ticari iş birlikleri kurmaya hazır olduklarını belirtti.

Büyükelçi Lalu Muhammed İkbal, Türkiye'nin çeşitli bölgeleriyle Endonezya arasındaki ikili ilişkileri geliştirmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle Trabzon'a geldiklerini belirterek, Trabzon’da olmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını aktardı.

Endonezya ve Trabzon Arsin OSB arasında ticaretin başlaması için somut adımlar atılması yönünde görüş birliğine varılan toplantıda, ilk olarak firma bazında ithalat ve ihracat potansiyeli olan ürünlerin belirlenerek karşılıklı olarak paylaşılmasına, sonrasında da gerçekleştirilecek iş ziyaretleriyle ticari bağların kurulmasına karar verildi.

Toplantı plaket taktimi ve Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. İnş. Tic. A.Ş. firmasına yapılan ziyaret ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber