banner240
banner237
banner238

MHP LİDERİNDEN GÜNEY TÜRKİSTANA YARDIM

İSMET KÖSOĞLU

‘’ Bir Kampanyamız var’ ’sloganıyla Güney Türkistan’da yardıma muhtaç öğrencilere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yardım gönderildi.

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada’’ Güney Türkistan da bugün: MHP Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin Güney Türkistan da bir yetim yurdunda yaşayan öğrenciler için yolladığı Giyim Kuşam hediyeleri Güney Türkistan da ciddi heyecana sebep oldu. Yine Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Kurban Bayramında Güney Türkistan a Kurban bağışı bu heyecanı iyice tetikledi ve bize gelen bu mesajları sahiplerine bir şekilde iletmek vazife oldu.

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından ‘’Güney Türkistan Mezarı Şerif'te bir Tedavi Merkezinde hayata dönüş mücadelesi veren 200 hasta için 200 Battaniye 200 Mont 200 Ayakkabı veya Bot 200 Pantolon ve bir o kadar Çorap ve İç Çamaşırı lazım. Şu an yaz ayı Bir şekilde günler geçiriyor. Ancak bir kaç ay sonrası büyük sorunlar yaşanacak. Şimdiden hazırlığımızı yapalım istedik ve destekleriniz önemli. Destek veren tüm canlara kardeşlerimiz adına Candan teşekkür ediyoruz. Güney Türkistan da ayrıca Mezarı Şerif Ali Şir Nevai Mahallesi Uluğbek Okulu öğrencilerinin tamamına Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği aracılığı ile Hasan Topbaş amcalarının yolladığı hediyeler dağıtıldı. Balalarımızın yardımlara çok sevindi. Onların sevinci bizim için Dünyalara değer. Sonraki günlerde ise Seripol Vilayetine bağlı köylerde hediye dağıtımı olacak inşallah. Sanay Özbek kardeşime ve temsilci kardeşlerime Okul Müdür, Öğretmen ve diğer yöneticilerine teşekkür’’ ediyoruz denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber