banner240
banner237
banner238

SANDIKCI KINAMADAN ÖTEYE GİTMELİYİZ. 

Sandıkcı 
"İlk kıblemiz, 3. Mescidimiz Aksa'nın şehri Kudüs bugün yeni bir Siyonist  saldırı ile karşı karşıyadır.   Dünya Siyonizmi'nin bu adımı karşısında tüm Müslümanlar olarak; kınamak, sözlü mesajlar yayınlamak, ağlayıp sızlanmak yerine mutlaka fiili adımlar atmak zorundayız. Dünya  Siyonizmi'ne yaptırımlar uygulamak zorundayız. Gün bugündür, gün Mescid-i Aksa'ya, Filistin'e  sahip çıkma günüdür. Gün kıyama kalkma ama mutlaka fiili adımlar atma günüdür. 
 "Bizler çok iyi biliyoruz ki bu iş Kudüs ile Filistin ile bitmiyor. İsrail'in bundan sonraki hedefi Suriye, Irak, Libya, Mısır, İran ve Türkiye'nin bir kısmını da yutarak Büyük İsrail'in kurulmasına geliyor. Filistin'i  yutmaya çalışan bu canavar  Ortadoğu'daki İslam ülkelerini yuttuktan sonra Türkiye'nin topraklarına da gözünü dikecek. 

Erbakan Hocamız bu canavarla kana kan dişe diş metoduyla mücadele etti. Tarihte ilk defa ABD'nin ambargosuna karşılık İncirlik üssünü kapattı. 54. Hükümet döneminde Siyonizm'e karşı D-8'i kurdu. Aynı dönemde İsrail'i korumak için Anadolu'ya yerleştirilen ABD askerlerini Çekiç Gücü kovdu. 100 yıl sora Filistin'e El Halil'i korumak için Türk askerini gönderdi. Bu işler ağadalı konuşmalarla olmuyor. İşte Milli Görüş budur.Milli duruş budur. .
Medyada göstermese  de yine bir erkek ses Oğul Erbakan'dan geldi.  "Fatih ERBAKAN '' Bunlar diplomasiden telefon konuşmasından anlamaz bunlar güçten anlar. Mutlaka yaptırım ve fiili adımlar atılmalıdır. Bu noktada atılması gereken adımlar bellidir; ABD ve İsrail'e nota verilecek. İncirlik üssü kapatılacak. İsrail'i korumak için kurulan Füze kalkanı Kürecik üssü derhal kapatılacak. ABD'nin İslam ülkelerdeki üsleri kapatılacak. Müslüman ülkelerin havalimanları bunlara kapatılacak. 57 Müslüman ülke karar alıp İsrail ve ABD mallarına boykot edecek.

İslam ülkelerine sesleniyorum  bu adımları atmadan  istediğiniz kadar masal anlatın fiili adım atmadan Filistin de Kudüs de kurtulamaz."

Merhum Rauf Denktaş 'ın söylemi ile'Yaşa Erbakan bir sen varsın!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber