Türk Yıldızları Ortahisar Semalarını Şenlendirecek

Toklu Mahallesi ile Ayasofya sahili güzergahında yapılacak gösteri uçuşu saat 14:30'da başlayacak. Gösteri uçuşu öncesinde sahilde mini konser etkinliği düzenlenecek.

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarında dünyanın en seçkin timleri arasında gösterildiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşları gösteri uçuşunu izlemeye davet etti.

TRABZON TARİHİNİN EN KALABALIK ETKİNLİĞİ

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşları, Türkiye'de ve yurtdışında yüz binlerce kişi tarafından izleniyor. Türk Yıldızları'nın Ortahisar'da düzenlediği ilk gösteri uçuşunu 150 bin, geçen yıl düzenlediği gösteri uçuşunu ise yaklaşık 300 bin kişinin izlediği ifade ediliyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis üyelerini konuyla ilgili olarak bilgilendirirken, Türk Yıldızları'nın 9 Eylül tarihinde İzmir'de gerçekleştirdiği gösteri uçuşundan sonra en kalabalık izleyici kitlesine sahip gösteri uçuşunun Ortahisar'da gerçekleştirildiğini söyledi. Öte yandan, Ortahisar'a gerçekleştirilen gösteri uçuşu aynı zamanda Trabzon tarihinin en kalabalık etkinliği olarak kayıtlara geçmişti. Yüz binlerce vatandaş gösteri uçuşunu izlemek için sahil boyunu doldurmuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber