14898 ÖĞRENCİ YKS SON PROVAYLA SINAV HEYECANINI DENEYİMLEDİ

YKS SON PROVA soruları, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ve Trabzon Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan Sınav Soru Hazırlama Komisyonu tarafından hazırlandı. Sınav soru kitapçıklarının basımı Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerin kırtasiye malzemeleri de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.

ASLINI YAŞATAN SINAV
İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş , üniversiteye yolculuk projesinde öğrenci ve velilerin yanındaydı. 
Sınav hazırlıklarının her aşamasını titizlikle inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Evren görmüş ,  öğrencilerle uygulama alanlarında bir araya geldi. Sınav öncesi öğrencilerle sohbet ederek onların heyecanını paylaştı ve hedeflerinize giden yolda; sevgi, ilgi ve gayretimizle yanınızdayız, dedi. Müdür Görmüş ayrıca, "Bu deneyimleri kazanca dönüştürdüğünüzü görmek bizler için gurur kaynağı olacaktır. Daha iyiye, daha güzele ulaşmanız için erişim sağlamanız gereken her türlü bilgi kaynağını sizler için olanaklı hale getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Velilerin heyecanını da onlarla yaşadığını ifade eden Müdür Görmüş:" Ortak çabamız ve desteğimizle çocuklarımızın hayalleri gerçeğe dönüşecektir inşallah" dedi. Binaları ve sınav dersliklerini de gezerek görevli öğretmenlerden bilgi alan ve sorunsuz işleyişten memnuniyet duyduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü, 
YKS SON PROVA için emek veren, katkı sunan, titizlikle çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
TYT, AYT, YDT olmak üzere YKS Son Prova'ya Gümüşhane ve Bayburt illeri de dahil olmak üzere toplam 14898 öğrenci katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber