banner240
banner237
banner238

Atatürk MTAL, 19 Mayıs Programı Büyük Beğeni Topladı

19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ mızın 100. yıl kutlama programı kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde program düzenlendi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda okulun bahçesinde düzenlenen etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Türkiye finallerine katılan halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan program, 13 branşta yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel ve okul müdürleri tarafından verildi.

Türkiye şampiyonu halk oyunları ekibini ve müzik korosu büyük alkış alırken, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gezen Maüdür Şükür Köse, öğrencilerden projeler ile ilgili bilgi aldı. Müdür Köse, programda emeği giçin başta Okul Müdürü İdris Demirel olmak üzere idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber