banner240
banner237
banner238

Belediyeden Kırtasiye Yardımı

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, okulların açılmasından kısa bir süre önce başlayan kırtasiye yardımı anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize yapılmaktadır.

Belediye olarak her zaman eğitim ve öğretimi desteklediklerini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim;" Fiziki olarak her şeyi yapabilirsiniz ama oraları yönetecek, memleketi daha iyi noktalara taşıyacak, iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var. Bunun ilk basamağı da okullarımız. Her yıl okullar açılırken en azından ihtiyaç sahibi ailelerimizin küçük de olsa ihtiyaçlarını karşılamak bakımından içinde kırtasiye ürünleri olan çantalar dağıtıyoruz. Şuana kadar 400 öğrenciye yardım yapılan kırtasiye yardımı anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize yapılmakta olup, maddi durumu yetersiz öğrencilerimiz bu imkandan faydalanmaktadır.

Eğitimle ilgili çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. İnşallah gelecek nesillerimizin daha iyi yetişmesi için Akçaabat Belediyesi olarak bütün imkanlarımız ile gayret göstereceğiz". Dedi

Her sınıf için çeşitli eğitim materyallerinin bulunduğu kırtasiye yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın, Eylül ayının sonuna kadar Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurabilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber