Çebi: Yardımcı kaynaklar da ücretsiz

Millî Eğitim Bakanlığı koordinesinde Ortahisar’da ücretsiz ders kitapları ve ücretsiz kaynak kitapları eğitim öğretim başlamadan okullara dağıtıldı.
UYGULAMA SÜRÜYOR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar ilçe geneli tüm resmi ve özel okullarda yaklaşık 670 bin ders kitabının dağıtımının tamamlandığı bilgisini vererek “AK Parti iktidarı döneminde başlatılan uygulama ile 2003-2004 eğitim-öğretim döneminden itibaren geleceğimizin teminatı çocuklarımız ders kitaplarını okul sıralarının üzerinde buluyor.” dedi. 
YARDIMCI KAYNAKLAR DA ÜCRETSİZ
Çebi, ücretsiz ders kitaplarına ilave olarak 2022-2023 döneminden itibaren öğrencilere ücretsiz yardımcı kaynak temin edileceğini söyleyerek “Tüm özel-resmi okullarımız için yaklaşık 400 bin soru bankası, LGS soru bankası, çalışma kitapları ve kazanım testlerinden oluşan yardımcı kaynaklar da öğrencilerimizin sıralarının üzerinde yer alacak. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Burak Fettahoğlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Karakaş ile kurum idarecilerine süreç içerisinde katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
EĞİTİM-ÖĞRETİM ÖNCELİĞİMİZ
AK Parti için eğitimin olmazsa olmazlar arasında ilk sırada yer aldığını vurgulayan Çebi şunları söyledi: “Ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynaklar dışında Milli Eğitim Bakanlığımız tüm okullarımızın temizlik, kırtasiye, küçük onarım, atölye gibi bütçeleri bu yıl doğrudan okullara gönderdi. Temizlik işlerinde çalışacaklar okulların açılmasıyla görevlerine başlayacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, okul idareci ve tüm eğitim camiasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber