banner240
banner237
banner238

ÇUKURÇAYIR’A LİSE YAPILSIN !

Halk-Lis Trabzon İl Başkanı: Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bulunan Çukurçayır mahallesinin yaklaşık 30 bin nüfusu var. Çukurçayır mahallesinde hala bir devlete ait lise yok? Neden mahallenin gençleri bu konuda mağdur ediliyor? Zorunlu bir ihtiyaç olan eğitim hakkı neden bu mahallede yaşayan genç kardeşlerimiz için bir tık mağduriyetle sonuçlanıyor. Çok mu zor gerekli bir ihtiyacı yerine getirmek? Çok mu zor bu mağduriyeti yok etmek? Diyerek Sözü Halkçı Liseliler Genel Başkanı Can Tan’a verdi. 
Halkçı Liseliler Başkanı Can Tan:
Trabzon Çukurçayır yaklaşık 30 bine yakın nüfusu ile güzel şehrimiz Trabzon’un en büyük mahallelerinden.
 sosyal devletlerin en önemli ve en büyük  sorumluluklarından olan öğrenciye eğitim Ulaştırma sorumluluğu ne yazık ki Çukurçayır’da da eğitim sistemimizde de olduğu gibi sekteğe uğramış bulunmakta eğitim sistemimizde de gördüğümüz sorumsuzluk baştan Savmalık Türkiye’nin her bir öğrencisini etkiliyor, Öğretim haklarından mahrum kalıyor.
 cafcaflı açılışlar halkın içinden mükemmel görüntüler ve her zaman olduğu gibi Sorumluluk sahibi gözükmeler bizlere, öğrencilere samimi gelmiyor. 
eğer herkes sorumluluğunun farkında ise Trabzon’un en büyük mahallelerinden Çukurçayır’da Neden hala bir lise yok buradaki Arkadaşlarımız neden daha fazla yol kat ederek ya da daha fazla maddiyatını zorlayarak farklı mahallelere farklı ilçelere okula gitmek zorunda kalıyor. bu gerekli ihtiyaç neden gözardı ediliyor bu mağduriyeti yok etmek gerçekten çok mu zor?
 Buradan yetkililere sesleniyoruz Trabzon’da bulunan Çukurçayır’a lise yapılsın hiçbir öğrenci arkadaşımız sizlerin maddi kapısı olamaz her öğrencinin hakkı olduğu gibi Çukurçayır’da bulunan bir arkadaşımız dahi bu haktan mahrum kalamaz.
 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözlerinden de durumu çok iyi anlayabiliriz .
“Eğitimdir ki bir milleti ya Özgür bağımsız Şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da Esaret ve sefalete terk .”
Tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber