Halk Eğitim Özel Eğitim Kursiyerleri Fidan Diktiler.

Ortahisar Halk Eğitim müdürlüğü ve Trabzon Orman İşletme Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen törenle Akçaabat İlçesi Akçaköy Esentepe Mahallesi Harmancık Mevkii'nde fidan dikimi gerçekleştirildi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe; Ortahisar Halk Eğitim ve ASO Müdürü Orhan Genç, Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü Proje Mühendisi Selvinaz Yılmaz, Halk Eğitim Kurs hocaları, özel eğitim öğrencileri ve veliler katıldı.

Ortahisar Halk Eğitim ve ASO Müdürü Orhan Genç, “Etkinliklerimize çeşitli kurslarımıza devam eden hafif düzeyde 17 zihinsel engelli kardeşlerimiz, 30 kurs hocamız ve kursiyerlerimiz ile birlikte “Herkesin bu dünyada ağacı olsun” sloganıyla fidan dikimi gerçekleştirdik. Katkılarından dolayı Trabzon Orman İşletüme Müdürlüğüne şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli kardeşlerimizi toplumun ayrılmaz birer parçası olarak görmekten geçtiğini belirten Müdür Orhan Genç, “Bu düşüncelerle Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, sevgiyle selamlıyorum” dedi.

17 Özel öğrenci huş, akçaağaç, çınar tüplü fidan dikimi gerçekleştirerek mutlu bir gün geçirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber