banner240
banner237
banner238

Hayat Boyu Öğrenme Haftası muhteşem başladı

31 Mayıs-02 Haziran arası kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında edebiyat öğretmeni Eyüp Köse’nin sunduğu, müzik öğretmeni şef Yıldıray Cihanoğlu’nun muhteşem yönettiği program adeta nefesleri kesti.

Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Coşkun Dilber, kamu kurum amirleri, müzik dernek başkan ve yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda davetlinin izlediği nefis konserde birbirinden eşsiz türküler seslendirildi.

Programda Ahu Ünver, Sema Erenel, Hatice Kara, Havva Yıldırım Durmuş, Mustafa Kaan Demirci, Meryem Kurnaz Çiçek, Gökşen Terzi, Aysen Makuloğlu, Alev Karadavut ve Vecdi Çiftçi de solo performanslarıyla göz doldururken, gerek saz ekibi gerekse koristler salonu dolduran izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş çok güzel bir program izlediklerini belirterek emeği geçenleri tebrik etti, koro şefi Cihanoğlu’na çiçek takdim etti. Gecede ayrıca protokol üyeleri de tüm koro ve saz elemanlarına gecenin önemine binaen çiçek verdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber