banner240
banner237
banner238

KODLAYAP TEKNOLOJİ ŞENLİĞİ

Bu yıl beşincisi yapılan şenlikte,

Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları projeler, ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece almış takımlar,

Tübitak yarışmalarına katılan ve derece alan takımlar,

Teknofest 2023 kapsamında finalist olan takımlar projelerini sergilediler.

Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, iş insanı Naci Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş ve beraberindeki protokol üyeleri ile öğrenciler ve çok sayıda veli, şenliğe katılım gösterdi.

Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada;

Binlerce gencimizin akın akın yürüdüğü Teknofest’te, şehrimizin de önemli başarılara imza atmasından gurur duyuyoruz.

‘’Öğrencilerimizin her daim destekçisi olan milli eğitim camisına, kıymetli velilerimize ve sevgili çocuklarımıza gelecekte söz sahibi olacakları tüm başarılar adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. 

GELECEĞİN DİLİ TEKNOLOJİ

  İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş de:

‘’ Ülkemizin milli teknoloji hamlesinde zirveye tırmandığı, öz kaynaklarımızın zenginliğiyle gururlandığımız bir dönemdeyiz. Öz kaynaklarımız dediğimiz öğrencilerimiz, bu yıl Tübitakta ve Teknofestte aldıkları derecelerle bir kez daha göğsümüzü kabartmıştır.

Bizler kültür ve sanata, bilimsel gelişmelere, spora ve kendi kişisel yeteneklerine duyduğu ilgiyle güçlü bir potansiyele sahip bir şehrin çocuklarıyız.

Bu bağlamda, sevgili öğrencilerimize, onlara ilgi ve sevgileriyle destek olan kıymetli meslektaşlarımıza, değerli velilerimize, KODLAYAP proje ortaklarımız ve yürütücülerimize, değerli iş insanı Naci Orhan Beyefendiye ve destekleri her daim yanımızda olan Sayın Valimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber