İL MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK’EĞİTİM HEPİMİZİN MESELESİ’

RİZE-İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Yaşar Koçak’a Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Üyelerinden hayırlı olsun ziyareti.

Kasım ayında geçirdiği kalp kriz sonucu hayatını kaybeden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın yerine İl Müdürlüğüne atanan Yaşar Koçak’ı makamında ziyaret eden Rize Gazeteciler Derneği(Rİ-GA-DER) Başkanı Faik Bakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kösoğlu, TULA Basın ve Yeni Gündoğdu Gazetesi sahibi Reşat Tula ve Genel Yayın Yönetmeni Orhan Yazıcılar hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Eğitim yönetimi ve Denetim tezli yüksek lisans mezunu olan Yaşar Koçak ’eğitim öğretmen veli ve öğrenci işbirliği ile çözülecek konudur. Başarılı olmak için bu üçlüyü daha etkili çalıştıracağız. Rize tanıdığım bir yer ve özelliğinin farkındayım. Bundan dolayı daha çok çalışacağız, teşkilatımı tanımaya çalışıyorum. İlimizden yazan basın mensupları olarak sizleri eksiklik ve güzelliklerimiz yazmada yanımızda görmekten mutlu oluruz’ dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığından Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yaşar Koçak 1966 Çorum doğumlu. Gazi Üniversitesi mezunu.

HABER FOTO : 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber