KTÜ ÖĞRENCİ DERNEĞİ BAŞKANI ALTAN ŞAHİN

 Kıymetli Öğrenci Kardeşlerim ve Aziz Türk Milleti Ailesi

30 Nİsan 2018 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi içerisinde kendilerine KTÜ Öğrenci Kolektifi adı altında maske takarak, daha öncesinde de üniversite yönetimi tarafından uzaklaştırma cezası alan birkaç kendini bilmez zevat, üniversitemizde kaos ortamı yaratmaya çalışmıştır. Trabzon’a ve Trabzonspor’a mal olmuş Kazım Koyuncu gibi bir değeri kullanarak üniversitemizde 1 Mayıs ve 6 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan bölücü ve kutuplaştırıcı eylemlerin şimdiden zeminini hazırlayıp tekrar üniversitemizde bir kaos ortamı yaratmak istemektedirler. Belli başlı illegal örgütlerle bağlantı içerisinde hareket eden ve ne idüğü belirsiz bu zevatlar Marksist, Leninist, Komünist fikirler ile üniversiteli Türk Gençliğinin aklını zehirlemeye çalışmaktadır.

Biz milliyetçi, mukaddesatçı, Türk Gençliği olarak gelmekte olan tehlikenin farkında olduğumuzu bildiriyoruz. Gelecek olan bu görünen tehlikelere karşı gerek üniversite yönetimini gerek kolluk kuvvetlerimizi telkin ediyor, gerekli önlemlerin alınmasını müsebbibi olan mecralardan talep ediyoruz.

Aksi takdirde, yıllardır yılmadan yıkılmadan üniversite içerisinde bu illegal örgütlere karşı verdiğimiz mücadelenin bir yenisini vermekten imtina etmeyeceğimizi milli ve manevi hassasiyete sahip Müslüman Türk Gençliği olarak bunun karşısında duracağımızı ve gerekirse dalımıza el uzatanın ağacını kökünden sökeceğimizi bildiriyoruz.

Ve tekraren haykırıyoruz ki;

Karadeniz Teknik Üniversitesi içerisinde ilim karşıtı, Maocu, Komünizm sevdalısı, Lenin düşkünü, Che özentisi ve terör sempatizanı Esfel-i Safilin’lere geçit vermeyeceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber