KTÜ ve İl Milli Eğitim Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan UYGUN arasında, KTÜ Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bir törenle iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE’den sorumlu Şube Müdürü Erdoğan KARAKAŞ ta katıldı.
İmzalanan protokol, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında hayata geçirilecek olan "Trabzon FeTeMM Bilim Şenliği" projesinin uygulanması sürecini içeriyor. Projenin temel amacı, fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik disiplinleri arasında sağlam ilişkiler kurarak öğrenmeyi bütüncül bir yaklaşımla gerçekleştirmektir.
Bu iş birliği çerçevesinde, KTÜ'nün web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla proje, proje faaliyetleri ve proje sonuçlarının tanıtılması sağlanacak. Ayrıca, proje afişleri KTÜ'nün fakültelerinde ve bölümlerinde belirlenen görünür yerlere asılacak. Uzman ve eğitmen akademisyenler, yapılacak faaliyetler için destek sağlayacaklar. Proje kapsamında düzenlenecek bilim söyleşileri için gerek duyulması halinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Hasan Turan Salonu'nun kullanımına izin verilecek. Ayrıca, laboratuvar, makine ve teçhizat desteği ihtiyaç duyulması halinde sağlanacak.
Bu iş birliği protokolü, bilim ve eğitim alanında gerçekleştirilecek önemli etkinliklerin daha geniş bir kitleye ulaşmasına katkı sağlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber