banner240
banner237
banner238

Müdür Şükür Köse, Kaymakam Tolga Toğan’a Öğrencilerden “Hoşgeldiniz” Sürprizi

Müdür Şükür Köse, Kaymakam Tolga Toğan ile birlikte Covid-19 tedbirleri kapsamında okul denetimlerini sürdürüyor.

Ortahisar Çukurçayır Anaokulu’nda alınan tedbirleri yerinde inceleyen Müdür Şükür Köse ve Kaymakam Tolga Toğan, okul idareci ve öğretmenlere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Okul ziyaretlerine büyük önem veren Müdür Şükür Köse ve Kaymakam Toğan, öğrencilerin “hoşgeldiniz!” sloganları karşısıda son derece mutlu olurken, öğrecilerin yaptığı etkinliklere eşlik ederek gönüllereni aldılar. Öğrenciler tarafından yapılan bir etkinlik sonucu ortaya çıkarılan eseri Kaymakam Toğan’a hediye eden öğrencinin mutluluğu da yüzlerinden okunuyordu. Eseri hediye eden öğrenciye tebrik ve teşekkürlerini sunan Kaymakam Toğan, çocukların okulda öğretmen ve arkadaşları ile berber olmaktan çok memnun olduklarını ifade etti. Kaymakam Toğan, "Mutluluğumuz, covid 19 ile ilgili aldığımız tedbirlere bağlı, inşallah hep birlike, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederesek bu hastalığı hep birlikte yeneceğiz" dedi.

Çukurçayır Anaokulu’ndaki ziyaretleri içeriğinde farklı birimleri de denetleyen Müdür Şükür Köse ve Kaymakam Toğan, tasarlanan Müzik Atölyesi, Egzersiz ve Spor Alanı, çeşitli eğitim ve aktivitelerin yapıldığı diğer birimleri de ziyaret etti ve kendisine bu birimler hakkında da bilgiler verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Toğan, Covid 19 ile ilgili alınan tedbirleri memnuniyetlye karşıladığını belirterek, hijyen konusunda gerekli tüm tedbirlerin alındığı ve gayet güvenli bir okul ortamı oluşturulduğu için İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürü, öğretmenler ve diğer personele ayrı ayrı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber