banner240
banner237
banner238

TRABZON FEN LİSESİNDEN PARILTILI MEZUNİYET

Okul Müdürü Tuncay BEŞEL: ‘Bu yıl okulumuzdan 124 öğrencimizi mezun ettik.Öğrencilerimizi bilimin ışığında sosyal,kültürel,sportif,sanatsal faaliyetler,kişisel gelişim seminerleri,proje çalışmaları ve akademik çalışmalar ile hayata hazırlayarak uğurladık.’


Öğrencilerimizin ufuklarını açmak için mücadele ettik.Onlara her türlü imkanı sağlayarak bir yenilik ,bir başarı öyküsü varsa bunu ilk sizler  yapın dedik.Bunun neticesinde de Tübitak Bilim Olimpiyatlarında Biyoloji alanında gümüş madalya aldık,Açık kickbox turnuvasında Avrupa 2.si olduk,Ulusal Bilim Kampında ‘Endüstriyel Tasarım’ alanında  Türkiye 1.si olduk. Bu ve benzeri bir çok yarışmalarda birincilikler aldık.

Akademik çalışmalarımızla da öğrencilerimizi en gözde üniversitelere yerleştirdik.132. Mezunlarımızın da istedikleri bölümlere yerleşmelerini temenni ediyoruz. Bu çalışmalarımızda ve başarılarımızda katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza , öğretmenlerimize ,Okul Aile Birliği yönetimimize, yoğun bir ilgi ile katılım sağlayan velilerimize, şahsım ve idari ekibimle teşekkür ediyoruz, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber