banner240
banner237
banner238

Orman Fakültesi’nden Mezuniyet Töreni

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Ondaral, “Son dönemlerde Covid-19 nedeniyle zorlu bir süreç geçirdik, öğrencilerimizle zor da olsa uzaktan eğitimle ders gördük.

Bu süreçte üstün başarı sağlayarak bölümümüzü birincilikle bitiren Eyşan Emiroğlu'nu kutluyorum.
Bizler bu birinciliği kutlamak ve öğrencilerimize güzel bir anı bırakmak için bir tören düzenledik.” diyerek konuşma yaptı ve ardından birincilik plaketini bölüm birincisi Eyşan Emiroğlu’na takdim etmesi için Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu’na söz verdi.

Kalaycıoğlu, “Kızımızı üniversiteye başladığı ilk günden beri yakınen takip ediyordum, kendisinin çalışma azmini gördükçe bunun sonuda başarı geliyor diyordum. Tahminimde yanılmadım, kendisini kutluyorum ve böylesi anlamlı bir ödülü kendisine vermekten gurur duyuyorum. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi


Daha sonrasında bölüm hocaları sırasıyla kısa birer konuşma yaparak mezun öğrencileri tebrik ettiler.
Mezun öğrenciler adına kısa bir konuşma gerçekleştiren Eyşan Emiroğlu, “Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olmaktan son derece gururluyuz.
Bu ilim irfan yuvasının çok güçlü bir ekibi var, özellikle bizlere her zaman destek olan Sayın Dekanımız Ali Temiz’e, Dekan yardımcımız Dr. İbrahim Yıldırım’a, Bölüm Başkanımız  Prof. Dr. Sedat Ondaral’a bölüm hocalarımız  Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğluna, Doç. Dr. Samet Demirel'e, Prof. Dr. Semra Çolak’a Prof. Dr. Turgay Özdemir'e, Prof. Dr. Ümit Cafer Yıldız'a, Prof. Dr. Sibel Yıldız'a, Doç. Dr. Aytaç Aydın’a ve çok sevgili bölüm sekreterimiz Murat Köse’ye teşekkür ederim. Bana bu bölüm güven veriyor, eğer kabul görürlerse yüksek lisansımı da burada yapmak istiyorum. Burada bu bölümde mezun olduğum gibi yüksek lisansımıda başarılı olarak bitirip mezun olmayı hedefliyorum. Bu organizasyonu yapan tüm hocalarıma tekrar teşekkür ediyor ve desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen aileme de teşekkür ediyorum.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber