ORTAHİSAR'DAN YÜZÜNCÜ YILA YAKIŞAN ETKİNLİKLER

 Ortahisar ilçesinde yer alan temel eğitim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin Ortahisar Belediyesine ait tesislerde sportif faaliyetlerde bulunmaları amacıyla bir aydır devam eden müsabakalarda 23 okuldan yaklaşık 300 öğrenci sporun içinde olarak takım olma heyecanını yaşadı.
Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş final müsabakalarında yaptığı açıklamada:

"Hedefimiz katılımı ve coşkuyu  büyütmektir. 
Bugün burada amacımızı ziyadesiyle gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Çocuklarımızın sporla kendilerini ifade etmelerinin fiziksel ve ruhsal olarak onları daha mutlu bireyler yapacağına inanıyoruz.
Okul dışında ve ilgi duydukları alanlarda öğrencilerimizin varlık göstermesi onların akademik başarısını da olumlu yönde etkileyecektir.
Çocuklarımızın, sporun ahlâkını, duygu birlikteliğini ve dostluğu tecrübe etmelerini önemsiyoruz.
Öğrencilerimiz için Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışan bir coşkuyla değer üretmeye gayret edeceğiz. Bizlere eğitimin olduğu her yerde tüm imkânlarıyla destek olan Ortahisar Belediyemize, başkanımız Avukat Sn. Ahmet Metin Genç'e bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Protokol kapsamında lise ögrencilerimiz arasında da sportif faaliyetlerimiz devam edecektir.
Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm okullarımıza, sahaya inen öğretmenlerimize ve katılım gösteren biricik çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Coşkumuz yüzüncü yıla çok yakışıyor." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber